Video: Top Gear Seizoen 16 Aflevering 1

Top Gear S16 E01
Gisteren was de eerste aflevering van seizoen 16 van Top Gear te zien op de BBC. Vandaag kan je de aflevering hier opnieuw bekijken.

In de eerste aflevering testte James May – samen met Tiff Needell – de Ariel Atom V8. Deze lichte en krachtige wagen stootte de Bugatti Veyron Super Sport van de troon en zette de snelste rondetijd neer op het Top Gear testtrack, met de nieuwe Stig achter het stuur. Later toonde Jeremy aan dat de Skoda Yeti praktischer is dan een Maybach, sneller dan een Ferrari en comfortabeler dan een Range Rover. Bovendien is de Yeti blijkbaar uitermate geschikt om helikopters te landen.

Gast van deze week is John Bishop, een komiek uit Liverpool die blijkbaar niets liever doet dan autobanden stelen. Tenslotte wil Hammond aantonen dat de Porsche 911 Turbo sneller is dan een Kever, maar jammer genoeg faalt hij daarin. Veel kijkplezier gewenst!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Top Gear Seizoen 16 Aflevering 1"

  1. BNNY 24-01-2011 om 12:53

    Niets dan voordelen met zo’n Skoda Yeti

Reageer

Reactie aan het plaatsen...