Dit is de achterkant van de Pagani Huayra

Pagani Huayra achterkant
De puzzelstukjes vallen nu wel heel snel in elkaar, dit is de achterkant van de Pagani Huayra.

Gisteren lekten nog een hele reeks magazinefoto’s, vandaag hebben we voor het eerst een duidelijk beeld van de achterkant. De looks vallen op zijn minst controversieel te noemen, maar een hypercar van dit formaat mag wel iets meer bieden dan de Ferrari’s en Lamborghini’s van deze wereld. Zo maakt de Huayra gebruik van vleugeldeuren en merken we op deze nieuw foto duidelijk twee welvingskleppen (flaps) op die mee de luchtstroom moeten sturen. Onder de motorkap komt volgens de geruchten een V12 die zorgt voor 700 pk en 1.000 Nm koppel. Goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in een paar tellen.

De Pagani Huayra zal officieel onthuld worden op het autosalon van Genève, begin maart. De teasercampagne van het merk zit momenteel aan nummer 4, waarschijnlijk zullen we eerst nog moeten wachten op de vijfde teaser voor het merk alle officiële foto’s en details vrij zal geven. Langs de andere kant kan het lekken van deze foto’s de onthulling in een stroomversnelling brengen. We houden jullie in ieder geval op de hoogte. (Via: TeamSpeed)

Pagani Huayra achterkant

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...