Gelekt: Pagani Huayra

Pagani Huayra
Pagani had waarschijnlijk een spectaculaire launch van hun nieuwste model voorzien, maar de gelekte beelden van de ‘Huayra‘ uit het Spaanse Car magazine steken daar een serieuze stok voor.

De foto’s moesten in principe pas ergens volgende week naar buiten komen, na een eindeloze hoeveelheid aan spyshots en een reeks weinig zeggende teasers. Of de Italianen zich nog aan hun oorspronkelijke planning gaan houden is niet duidelijk, maar er wordt verwacht dat Pagani spoedig zelf naar buiten komt met de officiële gegevens en kwalitatieve foto’s.

De Huayra – vertaling van wind – is de opvolger van de legendarische Zonda die na een lange carrière eindelijk vervangen wordt. We vinden toch enkele designelementen uit het verleden terug, maar we kunnen wel spreken van een nieuwe weg die Pagani inslaat. Opmerkelijk is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van vleugeldeuren, net zoals bij de SLS AMG. Onder de motorkap levert een V12 een vermogen van 700 pk en een koppel van 1000 Nm. Vanaf nu is het dus enkel wachten tot Pagani zelf naar buiten komt met de Huayra en kunnen we de dagen tellen tot het Autosalon van Genève, waar deze hypercar in primeur getoond wordt aan het grote publiek. (Via: WCF)

Pagani Huayra

Pagani Huayra

Pagani Huayra

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Pagani Huayra"

  1. Bob S 22-01-2011 om 18:00

    Eindelijk, ziet er wel lekker uit!
    Ik kan niet wachten om het geluid eens te horen, een lekker V12 gejank!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...