Gelekt: BMW X1 met M Sportpakket

BMW X1 M Sportpakket
BMW zal op het autosalon van Genève een M Sportpakket voorstellen voor de BMW X1.

Het M Sportpakket zal vanaf deze lente beschikbaar zijn voor alle motorversies van de X1. Het pakket omvat zowel technische als visuele aanpassingen. Zo oogt de X1 met M Sportpakket extra sportief dankzij de standaard 17″ dubbelspaaks M velgen die optioneel tot maatje 18 vergroot kunnen worden, terwijl instaplijsten met M-logo je begroeten zodra je in de wagen stapt. Binnenin is er dan weer plaats voor sportstoelen in alcantara samen met een lederen M sportstuur met functietoetsen. Verder werd het dakgehemelte in Antraciet afgewerkt en zijn er accenten voorzien in geborsteld aluminium.

Naast de visuele aanpassingen omvat het M Sportpakket ook aanpassingen aan het onderstel, dankzij een sportievere afstelling moet de X1 een stuk dynamischer rijden. Daarnaast zorgt een M Aerodynamicapakket voor betere koeling van de remmen en tegelijk een sportievere look. Meer informatie volgt op het autosalon van Genève, waar de X1 met M Sportpakket officieel onthuld zal worden.

Lees hier onze rijtest met de BMW X1 xDrive23d

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: BMW X1 met M Sportpakket"

  1. Bert 22-01-2011 om 21:51

    Ziet er beter uit met het M pakket, het opvallend kleurtje doet natuurlijk ook al veel..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...