Enkel online te koop: Fiat 500 Matt Black

Fiat500-MattBlack1
Fiat gaat de exclusieve 500 Matt Black in België enkel via het internet verkopen.

Vanaf 28 februari zal Fiat België de 500 Matt Black online verkopen, daarmee bouwt het merk voort op het succes van vorig jaar waarbij de Fiat 500byCameleon enkel via internet werd verkocht. Het merk wil de internetgebruikers de kans geven om een exclusieve auto te kopen die uitsluitend op het internet wordt aangeboden.

Voor de verkoop op 28 februari maakt de 500 Matt Black een roadshow door België van 1 tot 28 februari, je kan het model dus eerst inspecteren bij een dealer in je buurt. De 500 Matt Black wordt in een beperkte oplage van 19 exemplaren aangeboden, waardoor het model bijzonder exclusief is. Via de speciaal opgerichte website www.500mattblack.be kan je alle details omtrent de actie vinden.

De Fiat 500 Matt Black krijgt een matzwarte tint, aangevuld met elementen in glanzend chroom, matzwarte lichtmetalen 16″ velgen en rode remklauwen. Ook het interieur krijgt een speciale toets, met een zwart dashboard, verschillende details in glanzend chroom en zilverkleurige stiksel op het stuurwiel en de versnellingspook. De stoelen worden afgewerkt met rood Poltrona Frau leder. Onder de motorkap vinden we een TwinAir motor met 85 pk, dat dankzij zijn CO2-uitstoot van 95 g/km recht heeft op een ecopremie van 15%. De speciale editie kost 18.999 euro.

Lees hier onze rijtest met de Fiat 500 TwinAir

Fiat500 - Matt Black

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...