Impressie: opvolger Ferrari 612 + interieur

Nieuwe Ferrari 612
Over de komende Ferrari 612 is er al heel wat bekend, maar hoe hij er uit zal zien is voor velen nog een raadsel. Met deze render komen we hopelijk alweer wat dichter in de buurt.

De opvolger van de befaamde 612 Scaglietti zit er al een tijdje aan te komen, toch laat Ferrari geen steken vallen met zijn testmodellen. Al deze zijn zodanig gecamoufleerd dat we het uiterlijk nog niet grondig konden definiëren. Het feit dat de wagen wat neigt naar een shooting break was wel al bekend, maar is door niemand bevestigd. De wagen wordt onthuld op het autosalon van Genève begin maart en daar kijken we dan ook reikhalzend naar uit.

Het interieur krijgt uiteraard een grote update, want het vorige was afkomstig uit 2004 en had wat moeite om met zijn tegenstanders te concurreren. De lay-out van het dashboard doet ons wat denken aan een mix tussen een California en een 458 Italia, maar waar er nog eens dubbel zoveel tijd in gestoken werd. Niet voor niets wil Ferrari zich met deze Ferrari codenaam F151 terug in de top van de luxe 2+2 GT’s plaatsen. Een prijs is nog niet officieel bekend, maar men spreekt over een startprijs van € 250.000. Daarvoor krijg je wel een bloedmooie bolide met een fonkelnieuwe V12 die verantwoordelijk zal zijn voor 670 pk en een sprint van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden. (Via WCF)

Ferrari 612 Successor 2012 F151

Ferrari 612 Successor 2012 F151

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: opvolger Ferrari 612 + interieur"

  1. molto 21-01-2011 om 17:20

    bekijk dit even: http://www.ferrari.com/FF/

Reageer

Reactie aan het plaatsen...