Mitsubishi Concept Global Small is nieuwe Colt

Mitsubishi Concept Global Small Colt 2012
Mitsubishi zal de ‘Concept Global Small‘ voorstellen op het autosalon van Genève. Dit model is de voorbode van de nieuwe Mitsubishi Colt.

Het model combineert volgens Mitsubishi drie verschillende eigenschappen: hij is compact, betaalbaar en zuinig. Om zuinigheid te bekomen, zal Mitsubishi de nieuwe Colt voorzien van een start/stop-systeem en van zeer zuinige motoren met een remenergierecuperatiesysteem. De motoren zijn 1.0 liter en 1.2 liter groot en zouden om en bij de 90 gram CO2 per km uitstoten.

Verder werd er ook naar het gewicht van dit concept gekeken. Er is volgens Mitsubishi zoveel mogelijk aan gedaan om de Concept Global Small – of Colt zo je wil – van geen gram teveel te voorzien. Het koetswerk werd zodanig ontworpen dat het uiterst aerodynamisch is. Tegen maart 2012 moet het model effectief op de markt komen.

Mitsubishi Concept Global Small Colt 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...