Foto’s: Chrysler 200 Cabrio

Chrysler 200 Cabrio
Na de foto’s van de Chrysler 200, krijgen we nu de foto’s van de Chrysler 200 Cabrio voorgeschoteld.

Op zich is dat niet zo’n interessant nieuws voor de Europese markt, ware het niet dat de kans er dik in zit dat dit model tegen het autosalon van Genève een Lancia-badge gekregen zal hebben, waardoor de wagen toch in Europa te koop zou zijn. Er wordt bovendien al een naam voor het nieuwe model gesuggereerd, Flavia, maar officieel is er nog niets bevestigd.

Onder de motorkap van de Chrysler 200 Cabrio kunnen er twee verschillende motoren liggen, een 2.4 liter grote viercilinder motor en een 3.6 liter grote V6 Pentastar motor met 278 pk. Die motoren zijn voor de Europese markt irrelevant, aangezien de Fiat Group zelf over ‘meer Europese’ motoren beschikt, zoals bijvoorbeeld de 1.8 Di Turbojet met 200 pk die in de topversie van de Lancia Delta ligt. Maar zoals eerder vermeld, nog niets is bevestigd. (via CS)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Foto’s: Chrysler 200 Cabrio"

  1. PJS 17-01-2011 om 12:56

    Ben benieuwd wat Lancia hiermee gaat doen..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...