Teaser 3: Pagani Huayra

Pagani C9
Nu al de nieuwtjes uit Detroit voorbij zijn gewaaid, lanceert Pagani een derde teaser voor de komende Huayra.

Spannend kunnen we het helaas niet echt noemen, het lijkt eerder een gewoonte te worden. De nieuwe teaser is vrij donker, maar gunt ons toch een blik op de velgen, de uitlaat, het stuur, de badge,… Voor zij die graag puzzelen, is er werk aan de winkel.

Verder komt geen nieuwe informatie mee met de laatste video. Sinds de vorige video is de media nogal verdeeld over de finale naam voor de hypercar. Net na geruchten over de naam “Huayra” aan de oppervlakte kwamen, volgde al meteen de naam “Deus Venti”. Wat het uiteindelijk wordt, blijft afwachten. Er worden alvast nog twee teasers verwacht vooraleer de wagen wordt voorgesteld op het autosalon van Genève. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...