Autosalon Brussel 2011: Overzicht

Autosalon Brussel 2011
Vanaf vandaag opent het Autosalon zijn deuren voor het grote publiek, wij konden gisteren al eens de sfeer gaan opsnuiven.

Veel te zien was er echter niet, toch waren er enkele bezienswaardige modellen zoals de BMW 1-Reeks M Coupé, 6-Reeks Cabrio en een milieuvriendelijke versie van de 320 Touring. Bij de stand van Alfa Romeo werd de MiTo met slechts 95 gr CO2 uitstoot in het zonnetje gezet, terwijl de spots bij Hyundai op hun nieuwe sportcoupé stonden gericht. Ons eigenste autosalon kreeg van Audi ook de Europese primeur mee om de nieuwe A6 voor te stellen, die zoals altijd topkwaliteit levert op alle mogelijke vlakken.

Voor de rest was er niet veel te zien qua nieuwe modellen, maar dat laat de constructeurs toe om het huidige gamma uit te spelen, want het Autosalon van Brussel is een echt verkoopssalon. Sommige merken durven officieus zelfs bevestigen dat 20% van hun jaarverkoop rechtstreeks afkomstig is van het Salon. Voor de echte primeurs en nieuwe modellen kunnen we nu alweer aftellen naar het salon van Genève, wijzelf zullen paraat zijn begin maart om live verslag uit te brengen. Enkele grote namen waar we al naar uitkijken zijn ondermeer de nieuwe Lamborghini, Pagani en de Ferrari 612 opvolger. Geniet in tussentijd nog even van het foto-overzicht..

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwigheden op het salon.

Deel dit bericht:

4 reacties op "Autosalon Brussel 2011: Overzicht"

 1. Frederik De Jaegher 15-01-2011 om 17:06

  Is de citroën DS4 ook geen Belgische “nieuwe”, al hebben jullie hem enkele maanden geleden al voorgesteld?

 2. MRM 15-01-2011 om 17:30

  Inderdaad. Voor een compleet overzicht met alle nieuwigheden, kan je hier terecht:

  http://www.groenlicht.be/2011/01/05/autosalon-brussel-2011-alle-info/

 3. Pinda 15-01-2011 om 22:47

  Derde foto.. Nieuw modelleke?

 4. Bert 16-01-2011 om 11:09

  Ja, type eredame, miss belgië. Rijdt goed!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...