Autosalon Brussel 2011: Land Rover Defender X-Tech

Land Rover Defender X-tech Exclusive
Op de stand van Land Rover stond er naast een hele hoop luxueuze terreinwagens ook nog een hardcore-terreinwagen, maar dan wel een speciale editie: de Land Rover Defender X-Tech.

Deze exclusieve Land Rover Defender zet de terreincapaciteiten en looks nog even extra in de verf. Aan de buitenzijde vinden we een glanzende bruinachtige koetswerkkleur terug die contrasteert met zwarte accenten. Iedereen kan op een fractie van een seconde zien dat deze Defender het liefst thuishoort op een ruwe ondergrond, zo getuigen de verstevigde bodemplaat en ruwe afwerking. De 16″ velgen in hetzelfde glossy zwart bieden dan wel weer een hoge showfactor. Vooraan werken er 133 paarden hard om de wagen zijn takenpakket zonder problemen te laten verlopen, daarnaast staat het koppel van 360 Nm hen bij.

Binnenin moet je geen luxe verwachten zoals je kan krijgen bij een Range Rover, maar alweer kwalitatieve stevige materialen die vlot overweg kunnen met wat mankracht. Alle bedieningselementen zijn groot genoeg uitgevoerd zodat je niet teveel tijd verliest met het juiste knopje voor de juiste handeling terug te vinden. De zetels zijn voorzien van een mooie bekleding in eenzelfde kleurstelling als de buitenzijde. Een prijs voor deze Defender X-tech is niet gegeven, maar de basisversie van de Defender start bij 30.000 euro, de meerprijs van de vorige special edition lees je hier.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Autosalon Brussel 2011: Land Rover Defender X-Tech"

  1. Land Rover Nieuws 15-01-2011 om 16:58

    Dit zijn de prijzen : € 37.900 btwi voor de 90 Hard Top, € 39.300 voor de 90 Station Wagon en € 42.900 btwi voor de 110 Station Wagon.  http://goo.gl/K2bk8
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...