Land Rover Defender X-Tech op Autosalon Brussel

Land Rover Defender X-Tech
Land Rover’s meest onverwoestbare model krijgt een speciale versie die op het autosalon van Brussel in première gaat: de Land Rover Defender X-Tech.

De Defender krijgt een zilverkleurige buitenkleur – Zermatt Silver – of een bronzen buitenkleur – Narra Bronze – die contrasteert met een Santorini Black afwerking op het dak en aan de wielkasten. Aan de binnenkant vinden we de kleur Ebony terug. De Land Rover Defender X-Tech wordt uitgerust met 16″ Saw Tooth lichtmetalen velgen om de wagen zijn brute looks in de verf te zetten.

Onder de motorkap ligt nog steeds de 2.4 liter grote common-rail dieselmotor, waarvan vooral de 360 aanwezige Nm’s belangrijk zijn voor het betere werk off-road. Deze speciale editie is beschikbaar met verschillende carrosserievarianten: 90 Hard Top, 90 Station Wagon, 110 Station Wagon en de 110 Station Wagon met het Utility Pack. Alle accesoires die op een andere Land Rover Defender beschikbaar zijn, kunnen ook op de Defender X-Tech geïnstalleerd worden. Te koop vanaf maart!

Deel dit bericht:

6 reacties op "Land Rover Defender X-Tech op Autosalon Brussel"

 1. brambo 14-01-2011 om 9:15

  als er enkel een ’90’ versie komt… hoe komt het dan dat er op de foto’s een ‘110’ versie staat?
   

 2. MRM 14-01-2011 om 9:48

  Ik ben ook niet volledig mee met het – opvallend korte – persbericht. De 110 is alleszins in andere kleuren uitgevoerd, maar heeft wel dezelfde velgen. Vandaag op het autosalon vraag ik nog eens na hoe het precies zit ;).

  Het artikel is weliswaar gebaseerd op de X-Tech in het Zermatt Silver. Wie weet komt er nog een artikel rond het andere model.

 3. bob 14-01-2011 om 18:07

  Ik vind de gewone voorkant van een Defender mooier!
  Maar de velgen onder deze editie zien er wel zalig uit!

 4. MRM 15-01-2011 om 10:35

  @Brambo: artikel is aangepast 😉

 5. Brambo 15-01-2011 om 10:57

  bedankt 😉
  Ik vind de wagen er trouwens geweldig uitzien!

 6. MRM 15-01-2011 om 11:01

  Ben er gisteren even in gaan zitten, in de lange bruine versie en inderdaad, prachtmodel!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...