Autosalon Brussel 2011: Renault Kangoo 2011

Renault Kangoo
Ook Renault brengt een wereldpremière mee naar Brussel, wij krijgen de eer om als eerste de nieuwe Kangoo te onthullen.

Of we daar fier op moeten zijn is niet direct duidelijk, toch heeft de bekende bestelwagen in de loop der jaren zijn strepen meer dan verdiend. De nieuwe Kangoo is vanaf heden te verkrijgen in nieuwe metaalkleuren en de uitrusting binnenin kreeg ook enkele aanpassingen. De Kangoo krijgt zoals de andere Renaults eenzelfde typeaanduiding voor de uitrustingniveau’s, wat wil zeggen dat je de keuze krijgt tussen Access, Authentique, Expression en Privilège. Zoals het een goede bestelwagen beaamt voorziet Renault ook op alle mogelijke plaatsen wat opbergruimte, zo vinden we 3 opbergvakken in de dakhemel waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de binnenruimte.

De motoren krijgen zoals dat hoort in deze tijden voornamelijk ecologische aanpassingen, waardoor het verbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen daalt. De Kangoo is beschikbaar met 3 diesel- en 2 bezinemotoren. Dieselfans kiezen voor de 1.5 liter met ofwel 75, 90 of 110pk voor een startprijs van 13.500 euro. Benzinefanaten betalen minstens 17.100 euro voor de 1.6 variant met 90 pk, de variant met 105 pk kost nog wat meer, maar kan optioneel wel utigerust worden met een automatische versnellingsbak.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...