Speciale serie: Lancia Delta ‘Edizione Luna’

Lancia Delta Edizione Luna
Lancia stelt op het autosalon van Brussel de speciale serie Delta ‘Edizione Luna’ voor.

De speciale serie pakt uit met een onklopbare prijs/plezier verhouding. De Delta Edizione Luna wordt namelijk tot in de details uitgerust. Standaard beschikt hij over Alcantara interieurbekleding, 16″ lichtmetalen velgen, automatische airco met twee zones, een navigatiesysteem met kleurenscherm, parkeersensoren achteraan, cruise control, regensensoren, lichtsensoren, radio/CD/MP3 met toetsen op het stuur, Bluetooth handsfree, USB-aansluiting voor MP3, een centrale armsteun met opbergruimte, elektrische ruiten, 7 airbag, een boordcomputer en mistlampen met cornering functie. Standaard wordt de Delta Edizione Luna geleverd in het Zenit wit, tegen betaling zijn echter ook andere kleuren uit het gamma beschikbaar.

De Lancia Delta Edizione Luna is met alle motorisaties beschikbaar, langs benzinezijde gaat het om de 1.4 TB met 120 pk, de 1.4 MultiAir met 140 pk en de 1.8 TurboJet met 200 pk. Langs dieselzijde is er dan weer keuze tussen de 1.6 MultiJet met 115/120 pk, de 2.0 MultiJet met 163/165 pk en de 1.9 Twinturbo MultiJet met 190 pk. De prijzen zijn in verhouding met de uitrusting erg gunstig, zo betaal je voor de instap benzinemotor 23.340 euro en kost de versie met 1.6 MultiJet diesel 26.340 euro. Meer info over deze speciale serie vind je bij je dealer of op het autosalon van Brussel.

Lees hier onze rijtest met de Lancia Delta 2.0 MultiJet 163 Pk

Rijtest Lancia Delta 2.0 Multijet 170 Pk

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...