Belgische Premiere: Fiat Punto Evo Freestyle

Fiat Punto Evo Freestyle
Fiat stelt op het autosalon van Brussel de Fiat Punto Evo Freestyle voor, een rijk uitgeruste budgetversie van de Punto Evo.

Naar aanleiding van het autosalon van Brussel lanceert Fiat een nieuwe speciale serie van de Punto Evo. Het gaat om een versie met 1.2-benzinemotor onder de motorkap, goed voor 69 pk en uitgerust met een Start/Stop-systeem. Fiat biedt de compacte berline aan vanaf 10.350 euro. Daarvoor krijg je echter een erg uitgebreide standaarduitrusting aangeboden. Zo krijg je specifieke zetelbekleding, een autoradio met CD&MP3-speler, functietoetsen op het stuur, Blue&Me-systeem, vooruitrusting TomTom navigatie, met leder overtrokken stuurwiel en versnellingspook, 15′” velgen, Glossy Black accenten voor de bumpers, donkere koplampen én 7 airbags. Een hele boterham voor een uitzonderlijk lage prijs.

Daarnaast stelt Fiat op het autosalon ook een nieuwe motorisatie voor in de Punto Evo. Het gaat om een 1.3 MultiJet dieselmotor met 85 pk en een CO2-uitstoot van 95 gram per kilometer. De motor wordt uitgerust met een Start/Stop-systeem en een roetfilter. Met een verbruik van slechts 3,6 liter/100 km verlegt hij de grenzen van de zuinigheid in het segment van de stadswagens.

Lees hier onze rijtest met de Fiat Punto Evo 1.3 MultiJet

Deel dit bericht:

1 reactie op "Belgische Première: Fiat Punto Evo Freestyle"

  1. Tim 12-01-2011 om 12:06

    De 69pk van de 1.2 lijkt wel erg weinig voor een Punto. De prijs daarentegen is wel uiterst aantrekkelijk !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...