Smart Crossblade keert terug

Smart Crossblade 2011
Smart zal terug een Smart Crossblade op de markt brengen. In 2001 bracht het merk haar eerste – weinig succesvolle – Crossblade op de markt, nu zou Smart dit nogmaals proberen.

De Smart Crossblade is een behoorlijk opvallende verschijning. Vooral het feit dat hij vroeger geen zijdeuren had, maar die bij de volgende versie wel krijgt en dat er een voorruit ontbreekt maken hem speciaal. Verder is het ook een tweezitter, een beetje zoals de McLaren Mercedes SLR Stirling Moss, maar iets minder premium en snel.

Op de gelekte foto’s na zijn er geen details over dit model beschikbaar. De kans zit er dik in dat deze Smart Crossblade voorgesteld zal worden op het autosalon van Genève in 2011. Onder de motorkap komt wellicht de driecilinder te liggen die in de meeste Smarts ligt, met vermogens tussen 61 en 84 pk. (via AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...