Chevrolet Sonic Z-Spec Concept

Chevrolet Sonic Z-Spec Concept
In Detroit stelde Chevrolet het Sonic Z-Spec Concept voor, een designstudie gebaseerd op de Chevrolet Sonic (bij ons beter bekend als de Aveo).

De standaard Chevrolet Aveo ziet er vrij braafjes uit, maar dit Z-Spec concept slaat een volledig andere weg in. Subtiel kan je de vele oranje accenten namelijk niet echt noemen. Het glossy oranje werd gebruikt voor de racing stripe, de buitenspiegels, radiatoromlijsting en de achterspoiler. Bovendien zijn ook de BBS velgen in het oranje gespoten. De financiële toestand van de velgenfabrikant zal er echter niet door verbeteren. Binnenin vind je met leder beklede Recaro stoelen, een sportief afgeplat stuur en alweer hier en daar oranje tinten.

De Chevrolet Sonic Z-Spec Concept herbergt achter de 18″ BBS velgen Brembro remmen met 4 pistons, die ingrijpen op geperforeerde remschijven. Achteraan echter moet je het stellen met de standaard trommelremmen. Details over de motor werden niet vrijgegeven, al gebruikt de wagen hoogstwaarschijnlijk een krachtigere versie van de 1.4-liter Ecotec turbomotor. De standaardversie daarvan levert een vermogen van 138pk en een koppel van 200Nm. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...