Teaser 2: Pagani C9

Pagani C9
Kort na berichten dat de Pagani C9 de naam Huayra zou meekrijgen, heeft Pagani een tweede teaservideo op het web gegooid.

In tegenstelling tot de volgens velen geflopte eerste teaser, is deze teaser één en al auto. Er zouden in totaal vijf teasers komen en deze tweede laat enkele vage beelden zien van het interieur, een resultaat van piekfijn Italiaans vakmanschap.

Kort voor het vrijgeven van deze video liet het Italiaanse Al Volante weten dat Pagani alvast de naam Huayra liet registreren. In de Zuid-Amerikaanse Quechua taal betekent Huayra “wind”. Een ander spoor leidde tot de naam Deus Venti, Latijn voor “God van de wind”. Welke naam het uiteindelijk wordt, zullen we nog even moeten afwachten. Misschien brengen de komende teasers meer duidelijkheid, ofwel is het wachten tot het autosalon van Genève, waar de wagen officieel zou debuteren. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser 2: Pagani C9"

  1. Pinda 07-01-2011 om 16:40

    Thats more like it

Reageer

Reactie aan het plaatsen...