Officieel: Renault Kangoo 2011

Renault Kangoo 2011
Renault heeft haar Kangoo onder handen genomen, waardoor het guitige bestelwagentje nu nog enkele jaren dienst moet kunnen doen.

Hier en daar heeft Renault kleine aanpassingen gemaakt aan de Kangoo. Zo kunnen er bijvoorbeeld nieuwe buitenkleuren (Moka Brown, Etoile Blue (metallic) en Taupe Grey) gekozen worden en ook het interieur kan moderner uitgevoerd worden dan voorheen het geval was. De vier uitrustingsniveau’s zijn Access, Authentique, Expression and Privilège.

Het dashboard krijgt voortaan een nieuwe donkere afwerkingskleur en zou beter moeten aanvoelen. De console voor de bediening van de ventilatiesystemen werd herbekeken om voor meer gebruiksgemak te zorgen. Standaard beschikt de wagen overigens over een toerenteller, wat bij de vorige generatie Renault Kangoo niet het geval was.

Onder de motorkap voorziet Renault enkel motoren die aan de Euro V normen voldoen. Aan diezelzijde zijn kan de Renault Kangoo uitgerust worden met een 1.5 liter grote dieselmotor die ofwel 75, ofwel 90 ofwel 110 pk levert. Het instapmodel met een dieselmotor die 75 pk levert, kost in Frankrijk €13.500.

Liefhebbers van benzine kunnen de 1.6 liter grote benzinemotor kiezen, die ofwel 90 ofwel 105 pk levert en optioneel aan een automatische versnellingsbak gekoppeld kan worden. De benzineversie van de Kangoo kost je minstens €17.100. Het model is momenteel al te koop en kent haar wereldpremière op het autosalon van Brussel.

Lees hier onze rijtest met de Renault Kangoo BeBop.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...