Mercedes stopt productie ML63 AMG

Mercedes ML63 AMG
Volgens een recent bericht heeft Mercedes de productie beëindigd van de ML63 AMG.

Dit mag dan als slecht nieuws ontvangen worden, het is niet zo verrassend. Onlangs kreeg de ML63 AMG nog een kleine facelift, maar later dit jaar zou Mercedes een volledig nieuwe ML onthullen. In voorbereiding daarvan, haalt Mercedes hoogstwaarschijnlijk de productie van de huidige ML naar beneden.

Voor zij die echt ongerust zijn over de AMG versie van de ML, zijn er alvast spypics van de 2012 ML63 AMG. De top SUV werd gespot op de Nürbürgring en we verwachten dat de komende AMG-versie de 5.5-liter BiTurbo zal adopteren die we al kennen uit andere AMG-modellen. De motor zou een vermogen van 544 pk leveren en een immens koppel van 800Nm. De mastodont zou zo van 0-100km/u gaan in minder dan 5 seconden en een, zoals meestal bij Mercedes, begrensde topsnelheid van 250km/u halen. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...