Winterkorn blijft VW CEO tot 2016

Martin Winterkorn
Martin Winterkorn, CEO bij Volkswagen, kreeg van de raad van bestuur een contractverlenging tot 2016.

Martin Winterkorn bezet de topfunctie bij Volkswagen reeds sinds 2007 en heeft sindsdien een hele reeks plannen opgezet om van VW de grootste autofabrikant te maken tegen 2018. Onder Winterkorn werden nieuwe fabrieken geopend en zijn nieuwe vestigingen gepland in China, India en de Verenigde staten. Bovendien concentreert de autofabrikant zich nu ook op markt-specifieke voertuigen.

De precieze voorwaarden van zijn contract werden niet vrijgegeven. Verder werden geen andere contractverlengingen aangekondigd. Of Winterkorn in zijn opzet slaagt en VW inderdaad de grootste autofabrikant wordt tegen 2018, is voorlopig koffiedik kijken. (Via: LeftLane)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...