Ford Focus E-Lectric Teaser

Ford Focus EV
Op Facebook lekte Ford een foto van de elektrische Focus, die zal debuteren op de CES beurs in Las Vegas dit weekend.

Ford maakte gebruik van Facebook om enkele foto’s van de volledig elektrische Focus te lekken. De foto van de elektrische laadklep omhuld met LED’s werd gepost onder de categorie elektrische wagens op Ford’s sociale netwerksite. De foto-omschrijving bevat ook de bevestiging dat de wagen zal voorgesteld worden op de Consumer Electronics Show in Las Vegas dit weekend, door niemand minder dan Alan Mulally, CEO van Ford.

Hoewel de afbeelding weinig details meegeeft, zal de oplaadklep van de Focus E-Lectric (zijn officiële naam) alvast in de voorvleugel zitten en niet op de plaats van de tankklep van een Focus met conventionele brandstof. Wanneer de batterij wordt opgeladen, zullen de LED’s rond de klep oplichten. Voor meer details blijft het wachten tot het komende weekend. (Via: AutoExpress)

Ford Focus 2011

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...