Nieuwe SLK skipt Detroit


De nieuwe Mercedes SLK zal niet debuteren op het autosalon van Detroit, maar zou later deze maand officieel onthuld worden.

Alles leek erop te wijzen dat Mercedes zijn nieuwe SLK zou meebrengen naar Detroit, maar een nieuw bericht ontkent dat. We zagen reeds vele spypics en zelfs een gelekte promotievideo van de nieuwe tweezitter, dus de wagen is zo goed als af. Toch besliste Mercedes het debuut van de nieuwe SLK uit te stellen tot de ceremonie ter ere van 125 jaar automobiel, die gehouden wordt in Stuttgart op 29 januari.

In haar eigen Mercedes-Benz museum zal een one-off “Edition 1” versie van de wagen verschijnen. Helaas zal die wagen nog niet volledig identiek zijn aan het productiemodel. Wanneer die komt, is nog niet volledig duidelijk. De AMG versie van de SLK zou alvast debuteren als 2013 model op het autosalon van Frankfurt in 2011. (Via:LeftLane)

nieuwe Mercedes SLK 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...