Chrysler 300C Touring
Een tijdje geleden konden we de beelden zien van de nieuwe Chrysler 300C. Tijd om te speculeren over de Touring-versie dus!

Het belangrijkste bij deze Touring-versie is natuurlijk de achterkant. De achterklep wordt een stuk groter en de kofferruimte groeit mee. Op die manier is de Chrysler 300C Touring niet alleen geschikt voor lange reizen met redelijk wat comfort, maar kan je ook behoorlijk wat bagage meenemen op die lange reizen.

Op de foto’s in dit artikel zien we hoe de Chrysler 300C Touring eruit zou kunnen zien. Ondanks behoorlijk wat kritiek op de voorkant van de Chrysler 300C – die de charme van zijn voorganger wat mist – lijkt deze impressie van de achterkant me best wel geslaagd. De dubbele uitlaat achteraan doet de wagen bovendien nog eens stoer ogen ook.

Onder de motorkap van de Chrysler 300C passen er 2 verschillende benzinemotoren, een 3.6 liter V6 Pentastar en een 5.7 liter V8 HEMI-motor met vermogens van respectievelijk 300 en 365 pk. Wanneer de wagen naar België zou komen, zou dat zijn met een Lancia-badge op zijn grille en mogelijks worden de motoren dan een stuk Europeser dan de twee bovenstaande Amerikaanse motoren. (via TC)

Chrysler 300C Touring

Chrysler 300C Touring