Mercedes-Benz Sprinter Grand Edition

Mercedes-Benz luxe Sprinter
Een Mercedes Sprinter is niet altijd het toonbeeld van luxe en comfort, maar daar dacht de hoofddealer van Manhattan anders over…

Hij toverde de gigantisch grote bestelwagen om tot een ware luxetempel. Men vergelijkt de Sprinter met het meest luxueuze merk dat Mercedes bezit, Maybach, wat direct aangeeft dat kopers verwend zullen worden met allerhande kwalitatieve houtsoorten, een krachtig multimediasystem en stoelen die de perfectie benaderen. Om het geheel nuttig te gebruiken is er tevens een internetverbinding, radio, 32″ flatscreen tv en een industrieel aircosysteem aanwezig.

Omdat de chauffeur en medepassagier ook niet vergeten mogen worden werd hun stoel ook voorzien van een temperatuur- en massagefunctie. Krachtbron is een 3 liter V6 diesel met 188pk en 440Nm, waarmee de inzittenden zonder twijfel tijdig op hun locatie zullen arriveren. Een standaard Mercedes Sprinter kost in Amerika ongeveer $40.000, voor deze Grand Edition betaal je $190.000, wat het vierdubbele is. Toch zijn er al 4 klanten die een exemplaar hebben besteld, indien er hier ook interesse is moet je hem wel overzees laten verschepen, want het blijft een uniek model voor de Mercedez-Benz dealer van Manhattan. (Via WCF)

Mercedes-Benz luxe Sprinter

Mercedes-Benz luxe Sprinter

Deel dit bericht:

2 reacties op "Mercedes-Benz Sprinter Grand Edition"

  1. Mrnix 31-12-2010 om 10:04

    Ik veronderstel dat het 190.000 is en nt 190.00 is? 😉

  2. MRM 31-12-2010 om 10:52

    correct 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...