Komt Lamborghini met een supermodel in 2013?

Lamborghini Gallardo Seste Elemento concept
Er loopt alweer een hete insider rond op het internet, zo zou Lamborghini in 2013 op gepaste wijze zijn vijftigjarig bestaan vieren…

We kunnen beginnen aftellen naar 2013, want dan bestaat de Italiaanse fabrikant van sportwagens – en tractoren – 50 jaar en dat wordt op een gepaste manier gevierd, met hoe kan het ook anders, een supersportwagen. Toen in het verleden 25 kaarsen werden uitgeblazen stond er een speciale editie van de Countach klaar, in 2003 zag de 40th anniversary Murciélago het levenslicht.

Met het recente Sesto Elemento concept en de geruchten van een productieversie daarvan, zou die straatlegale versie wel eens het verjaardagsmodel in kwestie kunnen zijn. Of toch eindelijk de Estoque die in productie gaat? Hoe dan ook, het wordt sowieso een verjaardag om naar uit te kijken. De toekomst van Lamborghini ziet er goed uit, zo krijgen we volgend jaar in Genève de officiële onthulling van de LP700, in 2012 zou de opvolger van de Gallardo ten tonele komen en in 2013 hebben we hopelijk ook reden om te vieren. We kijken er alvast naar uit! (Via IL)

Lamborghini

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...