Impressie: BMW M5
De volgende generatie BMW M5 zal niet erg lang meer op zich laten wachten, ondertussen duiken steeds meer impressiefoto’s op.

BMW zal in maart een conceptversie van de BMW M5 onthullen op het autosalon van Genève. Ondertussen werden reeds meerdere testmodellen gespot op de Duitse wegen, deze geven verschillende photoshoppers de inspiratie om alvast hun versie van de BWM M5 uit te tekenen. Een zekere Onur Dursun, heeft een hele reeks impressies klaar van de toekomstige BMW M5. We zien een agressieve bumper met grote luchtinlaten en een extra sportieve look voor de motorkap. De lijnen zijn verder een stuk sterker geprononceerd dan het standaard model, en de wagen staat een stuk lager tegen de grond.

Achteraan zien we de typische twee dubbele uitlaatpijpen en een centrale diffuser. Een kleine kofferspoiler werkt het geheel af. De impressies tonen ons alvast wat de echte Bimmer-boys willen zien in de toekomstige BMW M5, een sportieve en uiterst agressieve versie van de 5-Reeks. Onder de motorkap komt volgens de algemene consensus een 4.4-liter V8 met 578 pk en 720 Nm koppel. De sprint van 0 naar 100 km/u zou hiermee voorbij zijn in 4,4 seconden. Na de voorstelling van het conceptmodel in Genève, zou de onthulling van het productiemodel volgen in Frankfurt (September 2011). (Via: BMWBlog)