Aston Martin brengt 3 speciale DB9’s

Aston Martin DB9 - Special Editions
Om de verkoop van de DB9 nog wat te rekken komt Aston Martin met 3 speciale versies, net zoals ze dat deden met de DBS.

De Morning Frost, Carbon Black en Quantum Silver versie van de DB9 zijn vanaf heden te bestellen. De Aston Martin DB9 Morning Frost Volante krijgt stoere 19″ velgen en een parelmoerwit interieur. Binnenin krijgen we nog eens bronslederen zetels en een pianozwarte glanzende middenconsole. Hiermee wordt deze Volante wel de ultieme 2+2 cabrio om rond te touren in zonnige badsteden zoals Knokke, Monaco of St Tropez.

De Quantum Silver en Carbon Black edities voor de coupéversie van de DB9 liggen in lijn met de Aston Martin DBS Carbon Black, zo wordt de Carbon Black editie in hoogglanzend zwart gespoten en krijgt deze wat chromen accenten. Beide edities krijgen een vernieuwd uitlaatsysteem en exclusieve 19″ velgen in een diamantstructuur. Om het geheel officieel te maken krijg je een mooie badge die bevestigd dat jij een special edition DB9 hebt. Als je het nog unieker wil kan je altijd nog terecht bij Edo of Mansory.

Motorisch zijn er geen aanpassingen gepland, maar een 6 liter V12 voldoet meer dan genoeg. We spreken over 455 pk, 570 Nm en een 0 tot 100km/u tijd van 4,8 seconden. Kostprijs van deze speciale edities is niet meegegeven, maar we nemen aan dat je ongeveer 5% extra betaalt, waardoor je ongeveer 180.000 euro nodig hebt om deze heerlijke Aston aan te schaffen. Met deze speciale edities wordt de levensduur van de Aston Martin DB9 nog even verlengd, de opvolger verwachten we ergens in 2013.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...