Meer details Lamborghini LP700-4 gelekt

Lamborghini LP700-4
Er is een brochure gelekt met meer informatie over de toekomstige Lamborghini LP700-4 die zijn opwachting maakt op het autosalon van Genève.

Zo weten we dankzij de gelekte brochure dat de LP700-4 beschikbaar zal zijn in een reeks koetswerkkleuren, twee pastelkleuren (zwart en geel), wit, vier metallic kleuren (zwart, blauw en twee grijstonen), drie kleuren met pareleffect (geel en twee oranjetinten) en drie matte koetswerkkleuren (zwart, wit en bruin) die via het exclusieve Ad Personam verkrijgbaar zijn. Binnenin wordt de wagen uitgevoerd in twee kleuren, het dashboard, het dak, de deurpilaren en de buitenkant van de zetels worden in zwart leder uitgevoerd terwijl er voor de binnenbekleding van de zetels, de lagere delen van de deuren en de middenconsole gekozen kan worden tussen vijf Alcantara kleuren: rood, wit, bruin, geel en groen. Voor het stiksel kan je daarnaast kiezen tussen 9 verschillende kleuren.

De brochure geeft ook alle prestatiedetails vrij. Onder de motorkap komt de nieuwe 6,5-liter grote V12 die voor een vermogen zorgt van 700 pk en daarnaast ook 690 Nm koppel genereert. Hiermee sprint de LP700-4 van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden en haalt hij een topsnelheid van 350 km/u. De motor wordt gekoppeld aan een nieuwe automatische ISR versnellingsbak met zeven versnellingen en een schakeltijd van 50 ms, het vermogen wordt via de vier wielen op de weg afgezet. De LP700-4 weegt 1.575 kilogram, met een gewichtsverdeling van 43:57. Het opgegeven verbruik bedraagt 17,2 liter/100 km, met een brandstofcapaciteit van 90 liter komt dit neer op een actieradius van 523 km.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Meer details Lamborghini LP700-4 gelekt"

  1. Niels 24-12-2010 om 17:18

    Another car to dream about

Reageer

Reactie aan het plaatsen...