Officieel: Facelift BMW 1-Reeks Coupe en Cabrio

BMW 1-Reeks Coupe Cabrio facelift
BMW heeft zonet de facelift van de BMW 1-Reeks Coupé en Cabrio onthuld, het model wordt op het autosalon van Detroit onthuld.

BMW heeft de facelift erg bescheiden gehouden, zo werden de voorbumpers licht gewijzigd om de luchtstroom langs de voorwielen te verbeteren, krijgt de wagen nieuwe voor- en achterlichten en zijn er nieuwe 17″ lichtmetalen velgen beschikbaar. Binnenin werd de afwerking van de bedieningsorganen verbeterd, terwijl je nu ook een automaat met schakelflippers achter het stuur kan bestellen. Als laatste zijn er ook twee nieuwe metallic koetswerkkleuren beschikbaar, Vermillion Rood en Marrakesh Bruin.

In de Verenigde Staten zullen er twee motoren beschikbaar zijn voor de 1-Reeks Coupé en Cabrio, het gaat om de 128i met 233 pk en 270 Nm koppel en de 135i met 306 pk en 400 Nm koppel. De 128i Coupé sprint van 0 naar 100 km/u in 6,1 seconden, terwijl de 135i Coupé hetzelfde sprintje in 5 seconden kan afhaspelen. De Cabrioversies doen het telkens 0,3 seconden trager. Voor Europa zijn ook de gebruikelijke viercilinder motoren beschikbaar.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...