Preview: Nieuwe compacte Mitsubishi

Mitsubishi Compact=
Mitsubishi heeft de eerste teaser afbeeldingen gelekt van een nieuw compact model.

Details over de nieuwe Mitsubishi zijn schaars, maar de volgende beetjes kunnen we alvast meegeven. De wagen zou op een compleet nieuw platform rusten, waarbij een sportieve styling gecombineerd zou worden met de praktische voordelen van een vijfdeurs. Het vermogen moet komen van een 1.0 of 1.2-liter benzinemotor met een uitzonderlijk laag verbruik en lage uitstoot.

De nieuwe Mitsubishi zal vanaf 2012 gebouwd worden in Thailand en van daaruit wereldwijd geëxporteerd worden. Het Japanse automerk verwacht een initiële output van 150.000 auto’s, maar hoopt dat cijfer omhoog te brengen tot een jaarlijkse verkoop van 200.000 wagens. Meer details volgen ongetwijfeld in de komende maanden. (Via: WCF)

Mitsubishi Compact=

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...