Porsche heeft nieuwe 911 GT3 RSR klaar

Porsche 911 GT3 RSR
Porsche is helemaal klaar voor het komende motorsportseizoen met de nieuwe 911 GT3 RSR.

De nieuwe Porsche 911 GT3 RSR beschikt over een 4-liter zescilinder met 476 pk, vijf pk meer dan zijn voorganger. De vermogenstoename komt er dankzij een aangepast motormanagement en een gewijzigd in- en uitlaatsysteem. Het racemodel weegt maar 1.220 kg.

De nieuwe RSR beschikt ook over visuele wijzigingen, zo bemerken we een nieuwe voorlip die voor meer downforce op de vooras moet zorgen, terwijl de voorwielen nu breden zijn om meer grip en minder onderstuur te bieden. Verder werd ook de vorm en de plaatsing van de achterspoiler geoptimaliseerd en is er plaats voor nieuwe luchtuitlaten. De RSR beschikt nu net als de produciemodellen over LED achterlichten.

De 911 GT3 RSR voegt zich als succesvolle lange-afstandsracer bij de 911 GT3 R en 911 GT3 Cup in het Porsche Motorsport gamma. De 911 GT3 RSR kost 410.000 euro, maar wie vorig jaar een versie kocht kan zijn model laten upgraden met behulp van een kit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...