Impressie: Lamborghini LP700 ‘Aventador’

Lamborghini LP700 Aventador impression
Met de laatste overvloed aan spyshots en informatie kon een duidelijke(re) impressie niet uitblijven..

Deze afbeelding is nu opgedoken en is afkomstig van de computerhand van Jim McClain, een computertekenaar. Hij heeft geprobeerd om het lijnenspel van de opvolger van de Murciélago neer te tekenen aan de hand van de vele testbeelden die beschikbaar zijn. Diegenen die de Aventador – insiders beweren dat deze naam het toch niet zal halen – alreeds zagen in levende lijve bevestigen dat de looks grotendeels overeenkomen, maar dat het nog niet volledig hetzelfde is.

Sinds begin december mochten alle grote autosites al eens gaan testrijden met een gecamoufleerde LP700, van één van die testsessies is de basisfoto voor de impressie gekozen, door de dunne laag kan je al heel veel zien van de vormen. Het moet niet gekker worden dat de pers met testmodellen mag rijden alvorens deze gelanceerd worden of dat autofabrikanten zelf spyshots de deur uit sturen.

Het enige dat al bevestigd is omtrent de LP700 is de krachtbron, hiervoor voorziet Lamborghini een spikspinternieuwe V12 met een 700tal pk, waarmee een sprint naar 100km/u slechts 2,9 seconden zou duren. Topsnelheid zou rond 350km/u liggen, in basisvorm betaal je ongeveer 300.000 euro, maar voor het carbonpack betaal je nog wat extra. Lamborghini zal het doek nog even op deze Aventador houden. De officiële lancering staat gepland voor het Autosalon van Genève. (Via TS)

Lamborghini LP700 Aventador impression

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...