Onthuld: BMW 1-Reeks M Coupe op video

BMW 1-Reeks M Coupe
BMW heeft zonet een video vrijgegeven waarin de BMW 1-Reeks M Coupé volledig zichtbaar is.

BMW-fans kunnen zich in de handen wrijven, want na het lange wachten lijkt de onthulling van de BMW 1-Reeks M Coupé nu wel heel dichtbij. BMW heeft zonet een video vrijgegeven waarin de BMW 1-Reeks M Coupé zonder camouflage zichtbaar is. De instapper van de M-familie lijkt dus klaar om binnenkort onthuld te worden. De 1-Reeks M Coupé moet jonge sportievelingen bij het merk houden, door een pure sportwagen aan te bieden zonder overtollig vet en met een betaalbaar prijskaartje.

Qua opsmuk krijgen we de verwachte elementen zoals een agressieve bodykit, wijde zijschorten, een lagere rijhoogte en een extra sportieve voorbumper. Achteraan wordt het geheel extra kracht bijgezet door de vier uitlaatpijpen. Wat er precies onder de motorkap zit is nog niet officieel bekend, maar vermoedelijk gaat het om een zes-in-lijn twin-turbo met 345 pk. Meer info volgt ongetwijfeld in de komende uren of dagen.. (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: BMW 1-Reeks M Coupé op video"

  1. Tim 09-12-2010 om 9:19

    Echt knap! Wordt volgens mij een waar succes! Nu enkel nog de prijs afwachten.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...