Prijzen nieuwe Opel Antara beschikbaar + foto’s

Opel Antara Facelift
De gefacelifte Opel Antara kreeg niet alleen nieuwe motoren, een aangepaste look en een hoogwaardiger interieur. Ook de prijszetting is aantrekkelijk.

De Opel Antara 2.4 benzine met 167 pk is namelijk al beschikbaar vanaf 22.230 euro, een uiterst scherpe prijs. Zeker als je weet dat de Antara volgens Opel voldoet aan de hoogste eisen in termen van design, dynamiek, zuinigheid en functionaliteit. Zowel het koetswerk als het interieur kregen een update, daarnaast is de Antara zowel met voorwiel- als vierwielaandrijving beschikbaar.

Het motorgamma bestaat uit drie nieuwe motoren, zo zijn er twee versies van de 2.2 diesel met 163 of 184 pk en is er een 2.4 benzine die op zijn beurt 167 pk levert. Daarbij is de dieselversie met 163 pk en de benzineversie met 167 pk optioneel beschikbaar met vierwielaandrijving, de dieselversie met 184 pk beschikt standaard over vierwielaandrijving. Alle motoren voldoen aan de Euro 5-emissienormen. In vergelijking met hun voorgangers zijn ze dynamischer terwijl ze toch minder verbruiken en uitstoten.

Aan de buitenkant is de opgewaardeerde Antara herkenbaar aan het nieuwe radiatorrooster met typische chroomlat, nieuwe mistkoplampen, hertekende achterlichten en grote 19″ lichtmetalen velgen. Het interieur beschikt op zijn beurt over nieuwe panelen en bekledingsmaterialen, bijkomende opbergruimte en een elegante interieurverlichting.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...