Preview: nieuwe Audi A6 Avant

nieuwe Audi A6 Avant preview
Nu de officiële beelden van de nieuwe Audi A6 wereldkundig gemaakt zijn, kan er volop gespeculeerd worden over hoe de nieuwe Audi A6 Avant eruit zal zien.

Op gebied van looks moeten we niet direct iets speciaals verwachten. De voorkant zal volledig ongewijzigd blijven, enkel de achterlichten ondergaan wellicht een kleine verandering. Het koetswerk wordt natuurlijk ook aangepast zodat er achterin wat meer bagage past dan anders. De kofferklep zal ook herbekeken worden.

Op motorisch gebied zal er ook niet veel nieuws onder de zon zijn. De instapper bij de lancering wordt een dieselmotor die 177 pk levert, later volgen er ongetwijfeld  nog kleinere motoren met zo’n 136 pk. Het motorengamma zal in het beginnen vermogens aanbieden tussen 177 en 300 pk. (via TC)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: nieuwe Audi A6 Avant"

  1. bert 06-12-2010 om 11:04

    Geeuw!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...