Video: Porsche GT2 RS drift er op los

Porsche 911 GT2RS
De snelste Porsche van het moment, de 911 GT2 RS is niet vies van wat rondjes op bochtige circuits, zo blijkt toch uit een Engelse rijtest in samenwerking met Porsche. 

In een prachtige video – maar met een hatelijk Schots accent – worden de 620 paarden die de GT2 RS bezit losgelaten op zowel eigen grond – het Porsche Experience Centre – als op het beroemde circuit van Silverstone. De presentator looft deze wagen wegens zijn ongeziene kracht, handling en souplesse, wat hem de titel van ultieme trackcar zou geven. In vergelijking met zijn basisbroeder, de GT2 heeft men een dieet van 70 kg gevolgd, voornamelijk door het gebruik van lichtere materialen voor het interieur, de motorkap en de spoiler. Een nul naar 100 sprint is alweer verleden tijd na 3,5 seconden, topsnelheid ligt op 350km/u. Mocht je interesse hebben in een van 500 exemplaren met een kostprijs van 250.000 euro ben je eraan voor de moeite, ze zijn reeds allemaal de deur uit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...