Update: Toch geen Ford Focus Coupe

Focus Coupe
Vorige week waren we nog zeer enthousiast over de komst van een Focus Coupé. Nu moeten we echter met spijt in het hart vernemen dat er geen coupé komt.

De zogenaamd exclusieve onthulling aan het Britse AutoExpress vorige week bleek niet te kloppen. In een post op de Focus facebookpagina liet Mark Schirmer, communicatiemanager bij Ford, het volgende weten:

Wilde geruchten over een Focus coupé doen de ronde op websites doorheen Europa. Ik kan jullie echter nu zeggen – en de coupé liefhebbers zullen dit haten – dat er geen plannen zijn voor dit model.

Om nu dubbele zekerheid te hebben, belde Automobile Schirmer op om zijn commentaar op Facebook te bevestigen. Zijn antwoord was dat er geen plannen waren voor om het even welke coupé, aangezien er niet genoeg vraag naar is. Martin Smith, hoofd van de designafdeling, zei vorige week nog dat Ford zou beginnen met meer gewaagde creaties en dat alles duidelijk zou worden in Detroit. Wat we nu in Detroit zullen zien, is een groot vraagteken. (Via: WorldCarFans)

Lees hier onze rijtest met de Focus RS

Ford Focus Coupé

Deel dit bericht:

1 reactie op "Update: Toch geen Ford Focus Coupé"

  1. DRIVR 04-12-2010 om 11:31

    Maar (net vernomen) wel een Focus Clipper ST!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...