Rinspeed komt met BamBoo Concept naar Geneve

Rinspeed Bamboo Concept
De eerste première voor het autosalon van Genève is bekend! Rinspeed zal er de BamBoo Concept voorstellen.

Het Zwitserse Rinspeed komt jaarlijks met een concept op de proppen, vorig jaar ging de eer naar de UC? Concept, maar eerder zagen we ook al de E2 en iChange Concept. Dit jaar is het de beurt aan de Rinspeed BamBoo, een soort golfkarretje die in de zomer en op het strand helemaal tot zijn recht zou moeten komen. De naam van het model verwijst daarbij naar het interieur, dat volledig in Bamboehout is afgewerkt.

Wat moeten we nu eigenlijk denken van deze Bamboo Concept? Wel, Rinspeed wil ons eigenlijk doen beseffen dat de wedren naar meer pk’s, comfort en veiligheid stilaan op zijn einde komt. Tijd dus om de autoindustrie een grondige reset te geven en terug van nul te starten. Het design van de BamBoo blijft dan ook erg simpel, met eenvoudige lijnen en zonder toeters en bellen. De BamBoo maakt gebruik van een elektrische aandrijflijn en heeft een plooibare elektrische tweewieler aan boord.

Rinspeed Bamboo Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...