Video: Gran Turismo 5 promo

Gran Turismo 5 ad
Om de recente lancering van Gran Turismo 5 kracht bij te zetten heeft men wat kunst en vliegwerk uitgevoerd op de Champs Elysées in Parijs.

In het totaal verschijnen er 15 bolides, goed voor een totaal vermogen van 7000 pk. De Murciélago SV neemt daarvan het grootste deel voor zijn rekening, met 670 pk, gevolgd door de Mercedes SLS met 571 pk. Verder zien we nog een R8 Spyder, enkele GT-R’s, 370Z‘s, een Megane RS, AC Cobra, DB9 en een Ford Mustang. Het filmpje moet ons doen geloven dat er een straatrace plaatsvond, maar het is uiteraard allemaal opgezet spel en uitgevoerd door professionele piloten. Gran Turismo 5 is exclusief voor de PS3 en zou bij elke petrolhead hoog op de verlanglijst moeten staan voor in de schoen of onder de kerstboom.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Gran Turismo 5 promo"

  1. TDB 29-11-2010 om 11:03

    Nice ! Level 18 atm:)! Verslavend

Reageer

Reactie aan het plaatsen...