Gelekt? Nieuwe Audi A6

Audi A6 2011 nieuwe
Hierboven staat een foto van de achterkant van de nieuwe Audi A6, of alleszins, daar lijkt het toch zeer sterk op.

Update: De nieuwe Audi A6 is ondertussen officieel.

De nieuwe Audi A6 zal woensdag onthuld worden, maar deze foto duikt dus net iets eerder op. We zien enkel de achterkant van de Audi A6, die duidelijk gelijkt op de achterkant van de nieuwe Audi A8. Enkel de lichten zijn iets compacter geworden, waarmee de A6 zich perfect onder de Audi A8 positioneert. Aan de voorkant verwachten we ook behoorlijk wat trekjes van de nieuwe Audi A8, inclusief de inmiddels obligate LED-strook.

Het uiterlijk is dus niet direct verrassend, maar in de traditionele markt van de luxueuze middenklassers hadden we van Audi ook niet direct veel spektakel verwacht. Het motorengamma zal ook niet voor vuurwerk zorgen, de instapper wordt een 2 liter grote dieselmotor met 136 pk en de topmotorisatie wordt wellicht de 3.0 liter TFSI-motor met 333 pk.

Audi A6 2011 nieuwe

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gelekt? Nieuwe Audi A6"

 1. blubbar 29-11-2010 om 16:39

  Lijkt me weinig onthullen waard. Je kon op voorhand al raden dat hij er zo zou uitzien.
  Wat die massa mensen zien in Audi begrijp ik niks van. De hype is mij in ieder geval voorbij gegaan..

 2. kristof 29-11-2010 om 17:44

  inderdaad. A4, A6, A8, A-llemaal hetzelfde.

 3. Dimitri 29-11-2010 om 18:31

  helemaal mee eens, niets speciaals aan audi,  pretty boring people if you ask me

Reageer

Reactie aan het plaatsen...