Video: Lamborghini V12 parade

Lamborghini Murcielago V12
Om het einde van het Murciélagotijdperk te eren spaarde Lamborghini kosten noch moeite, het is dan ook een future classic.

4099 exemplaren liepen er in de voorbije 9 jaar van de band en om dat succes te vieren haalde Lamborghini enkele voorgangers in de V12 familie terug van stal voor een prachtige parade richting het Lamborghini museum. We zien een oldschool 350 GT, een prachtige Miura, de wilde Countach en de heerlijk brute Diablo, vergezeld van een Murciélago SV, de heftigste versie die geproduceerd werd. Goed voor 670pk, vierwielaandrijving en een topsnelheid van ongeveer 350km/u, voornamelijk herkenbaar aan de herwerkte neus en de gigantische spoiler achteraan. Naast deze V12’s zien we ook nog enkele Gallardo’s, die het slecht moeten stellen met een V10. 4 minuten en 16 seconden puur genieten, vanaf nu!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Lamborghini V12 parade"

  1. PieterA 27-11-2010 om 13:59

    Prachtig filmpje (vooral in de binnenstad van Modena), waarvoor dank.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...