Teaser: nieuwe Chrysler 300C

nieuwe Chrysler 300C
De vorige generatie van de Chrysler 300C was wellicht de meest succesvolle Amerikaanse wagen in Europa. Of Chrysler nogmaals dezelfde stunt gaat doen, valt nog af te wachten.

Het Amerikaanse merk heeft een teaser losgelaten van de koplamp van de nieuwe Chrysler 300C. Het lijkt erop dat de koplamp in lijn blijft met de koplamp van de vorige Chrysler 300C, maar wel een stuk moderner is geworden. Een obligate LED-strook is ook van de partij! Wanneer we een blik werpen op de Chrysler 200C die eerder onthuld werd, merken we wel degelijk enkele gelijkenissen op.

De achterkant van de 300C zou de vorige generatie indachtig blijven, maar alweer iets moderner zijn. De nieuwe Chrysler 300C is dus eerder een evolutie dan een revolutie. Wellicht zou het interieur een forse update krijgen met onder meer betere materialen en een hogere bouwkwaliteit. Onder de motorkap is er keuze tussen een 3.6 liter V6 Pentastar of een 5.7 liter V8 HEMI. (via AB)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teaser: nieuwe Chrysler 300C"

  1. Marc 23-11-2010 om 13:02

    Kijk hier naar uit, de vorige 300C was in ieder geval een imposante verschijning!

  2. chuwie 23-11-2010 om 21:16

    voorwerk is lelijk, bueh, vlug nog een oud model kopen :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...