Abarth 500 in politie-outfit naar Essen

Abarth 500 Polizia Bilstein
Bilstein zal op de Motor Show in Essen de Abarth 500 voorstellen, die voor de gelegenheid als politiewagen aangekleed werd.

Bilstein heeft voor deze wagen een aangepaste ophanging voorzien, die in de hoogte ingesteld kan worden. Deze kit krijgt de naam B14 mee van Bilstein en moet de Abarth 500 nog wat extra sportieve allures geven. De Abarth 500 beschikt standaard over 135 paarden, die dankzij de compacte afmetingen van de 500 best wel hard kunnen trappelen. De Esseesse-versie beschikt over 160 pk.

Aangezien de Abarth 500 op en top Italiaans is, werd er gekozen om deze kleine schorpioen in Polizia-outfit te steken. Eerder maakte Lamborghini al een Polizia-versie van de Lamborghini Gallardo. Verder toont Bilstein nog een Audi R8 LMS met Bilstein MDS schokdempers en een Volkswagen Golf 6 R met de Bilstein B16 PSS kit.

Lees hier onze rijtest met de Abarth 500.
Lees hier onze rijtest met de Abarth 500 Esseesse.

Abarth 500 Bilstein Polizia

Deel dit bericht:

1 reactie op "Abarth 500 in politie-outfit naar Essen"

  1. bert 27-11-2010 om 0:20

    haha, echt lachwekkend! Hopelijk is het een esseesse!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...