Spyshots: nieuwe BMW 3-Reeks

nieuwe BMW 3-Reeks
De nieuwe BMW 3-Reeks wordt momenteel druk getest. Er zijn bovendien al foto’s van het nieuwe interieur.

BMW zal een hele hoop nieuwe technologieën introduceren op de BMW 3-Reeks. Sommige technologieën zijn afkomstig van onder meer de BMW 5-Reeks en de BMW 7-Reeks, maar ook komen er nieuwe veiligheidsgadgets waardoor de nieuwe 3-Reeks snel moet kunnen reageren op bepaalde wegomstandigheden. Uiteraard zal brandstofbesparing een belangrijk topic worden tijdens het bouwen van de nieuwe BMW 3-Reeks.

Ook BMW’s Connected Drive zal bijdragen aan de zuinigheid van de nieuwe 3-Reeks. Dankzij communicatie tussen de verschillende systemen van de wagen, maar ook met andere wagens op de baan en een live verbinding met het internet, moet de nieuwe 3-Reeks voorzien zijn van de nodige informatie om bijvoorbeeld files te vermijden.

We zien aan de binnenkant van de nieuwe 3-Reeks duidelijk dat de wijzerplaten voor de bestuurder een grondige update hebben gekregen, naar het voorbeeld van de BMW 5-Reeks. Ook de rest van het interieur loopt duidelijk in lijn met de andere BMW modellen. BMW blijft het iDrive-systeem behouden, het werkt dan ook voortreffelijk. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat! (via AB)

Lees hier onze rijtest met de BMW 3-Reeks Cabrio.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: nieuwe BMW 3-Reeks"

  1. blubbar 22-11-2010 om 18:48

    Voor wanneer staat deze gepland? 2012 ?

  2. MRM 22-11-2010 om 18:52

    Goh, de vorige werd in 2005 geïntroduceerd en normaal doen modellen uit dat segment zo’n 6 jaar dienst.
    Het zou dus al voor volgend jaar kunnen zijn, maar 2012 is ook mogelijk.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...