Video: Cinque, Balboni en Scuderia 16M in Italie

Ferrari Scuderia 16M
Op zondagmiddag een essay over Italiaanse passie en supercars, wat wil een mens nog meer?

Dit fragment uit de Top Gear stal levert ons prachtige beelden op van het pittoreske Modena, zowaar de bakermat voor supercars. Zowel Ferrari en Pagani zijn hier gehuisvest, Lamborghini ligt hier slechts een boogscheut van. Elke petrolhead moet ooit in zijn leven op bedevaart gaan naar deze streek, het is een ware streling voor zowel oog als oor, want nergens heb je meer kans om brullende V8’s en V12’s te aanschouwen in een natuurlijke setting.

De video handelt over de passie die een supersportwagen moet meedragen, meer specifiek een gifgroene – Verde – Lamborghini Gallardo Balboni, een kanariegele – Fly Yellow – Ferrari 430 Scuderia 16M en de Pagani Zonda F Cinque, met carbotanium onderstel. We kunnen nog massa’s feiten, weetjes en prijzen geven van al deze modellen, maar laten we nu gewoon genieten van de video, uiteraard in HD.

http://www.youtube.com/watch?v=Tp58KhjSxpo

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Cinque, Balboni en Scuderia 16M in Italië"

  1. PJS 21-11-2010 om 22:12

    Erg knap! Is dit ooit uitgezonden in een Top Gear aflevering? Heb dat blijkbaar gemist..

  2. PieterA 23-11-2010 om 8:54

    Komt uit de DVD “Richard Hammond’s Top Gear Uncovered”. Zonder twijfel het meest interessante stuk van de hele DVD. 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...