Vreemde eend: Nissan Murano CrossCabrio

Nissan Murano CrossCabrio
Hiermee heeft Nissan meteen een nominatie voor lelijkste wagen van het jaar op zak.

Nissan heeft op het autosalon van Los Angeles de Nissan Murano CrossCabrio voorgesteld, ’s werelds eerste Cabrio SUV die in productie gaat. Deze tweedeurs crossover beschikt over vierwielaandrijving en krijgt een 3.5-liter V6 onder de motorkap met 265 pk en 336 Nm koppel. De motor wordt standaard gekoppeld aan een CVT automaat.

De Nissan Murano CrossCabrio beschikt over een stoffen dak en 215 liter bagageruimte. Standaard krijg je bi-xenon koplampen en LED achterlichten. Het interieur is ook vrij hoogstaand en wordt standaard voorzien van leder. Voor Europa is er goed nieuws, de Murano CrossCabrio zal enkel in Noord-Amerika verkocht worden. De wagen zal er vanaf begin volgend jaar bij de dealers staan. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

4 reacties op "Vreemde eend: Nissan Murano CrossCabrio"

 1. BNNY 19-11-2010 om 13:43

  Een unieke wagen is niet persé lelijk, denk maar aan de Cube & de X6 😀

 2. PJS 19-11-2010 om 14:26

  In dit geval ga ik toch liever voor het woord walgelijk dan het woord uniek.

 3. Benoit 19-11-2010 om 17:02

  Wat die nominatie voor lelijkste wagen betreft is er natuurlijk sterke concurrentie van de Nissan Cube en Juke 🙂

 4. Mrnix 19-11-2010 om 17:07

  @BNNY
  Tuurlijk wel, die zijn al even lelijk xD

Reageer

Reactie aan het plaatsen...