Video: Nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio

BMW 6-Reeks Cabrio
Gisteren gaven we jullie alle details en foto’s van de nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio, vandaag hebben we ook bewegend beeld.

Voor wie ons uitgebreid artikel nog niet heeft gelezen vatten we de nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio nog even kort voor jullie samen. De nieuwe 6-Reeks Cabrio werd ontworpen als een 2+2 zitter en maakt gebruik van een stoffen dak met vindesign. De wagen is bij de start beschikbaar met twee motoren: een zescilinder en een achtcilinder. De 650i beschikt over een 4.4-liter V8 met 407 pk en 600 Nm koppel terwijl de 640i over 320 pk en 450 Nm koppel beschikt uit een 3-liter zes-in-lijn motor. Beide modellen sprinten respectievelijk in 5 en 5,7 seconden naar 100 km/u, de topsnelheid is begrensd op 250 km/u. De nieuwe 6-Reeks Cabrio is verder een stuk zuiniger geworden dan zijn voorganger en kan uitgerust worden met alle veiligheidssnufjes van de 7-Reeks.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio"

  1. Zolex 20-11-2010 om 17:27

    wel straf die HUD met max km/u en gps 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...