AMG bundelt krachten met Ducati

AMG Ducati
Mercedes-Benz AMG en de Italiaanse motorfietsenfabrikant Ducati kondigden in Los Angeles aan nauw te gaan samenwerken in de nabije toekomst.

Het samenwerkingsverband zou zich vooral toespitsen op gemeenschappelijke activiteiten en marketing, dus verwacht niet meteen een SLS met een Ducati-badge. Mercedes’ AMG-divisie en Ducati zouden elkaar gevonden hebben via de waarden die ze met elkaar delen: passie, hoge prestaties en exclusiviteit. Op lange termijn moet de coöperatie hen helpen nieuwe doelgroepen aan te boren.

De samenwerking tussen AMG en Ducati zal voor het eerst zichtbaar worden gedurende het MotoGP kampioenschap in 2011. AMG zal namelijk het Ducati MotoGP team sponsoren en zal optreden als officiële autopartner. Aan de andere kant zullen potentiële klanten gedurende selecte AMG evenementen een testrit kunnen maken met hun Italiaanse droom op twee wielen.

AMG Ducati

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...