Gelekt: Mercedes CLS63 AMG

Mercedes CLS63 AMG
We wisten dat hij zou gaan komen en echte uiterlijke verrassingen zouden we ook niet verwachten van de CLS63 AMG. De ontknoping is nabij, vandaar dat er al enkele foto’s gelekt zijn op het internet.

De krachtigste variant van de nieuwe CLS heeft zoals verwacht een aggresiever voorkomen met een aangepaste neus, brede wielkasten en een brutale achterzijde met de bekende tweedelige dubbele uitlaat. Motorisch verwachten we dat het nieuwe 5,5 liter blok zijn opwachting maakt in deze vierdeurscoupé. Die levert meer dan genoeg vermogen, zo zou er sprake zijn van 544 pk en 800 Nm koppel.

Eveneens krijgen we nu een zicht op het interieur, waar er duidelijk ook niet bespaard is op koolstofvezel. De rest is zoals we verwachten van Mercedes, hoogstaand en kwalitatief. Meer foto’s en een uitgebreid persbericht volgen naar alle waarschijnlijkheid later vandaag, aangezien Mercedes toch geen weg meer uitkan. (via MBP)

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Gelekt Mercedes CLS63 AMG

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Mercedes CLS63 AMG"

  1. Oualid 19-11-2010 om 19:30

    Wat een gave auto zeg! Supermooi design

Reageer

Reactie aan het plaatsen...